Les banquetes dels equips sèniors femenins del Club Vòlei Sant Pere Pescador i del Club Vòlei Figueres canviaran de mans la pròxima temporada. Els nous inquilins d’ambdós conjunts, que es trobaran per segon curs seguit a Tercera Catalana, retornaran a un club que coneixen bé. Per una part, el Sant Pere serà entrenat per Mireia Pont, que ocupa el lloc de Dani López, i per l’altra, Santi Coll es posarà al capdavant del Figueres, dirigit el curs passat per la jugadora Daniela Hronova i Josep Maria Jové.

Pont, de 33 anys, havia deixat el Sant Pere la temporada passada per donar un pas endavant a la seva carrera com a jugadora en el Bordils, que acabava d’ascendir a Primera Estatal. Abans d’acabar el curs passat, la santperenca -també futbolista de l’equip del seu poble- va plegar i ara es posarà al capdavant d’un Sant Pere on ha fet gairebé de tot. L’ex del Lloret, Esplais i l’Escala va ser una de les refundadores del club, el 2010, i en el sènior havia estat la capitana i entrenadora a la recambra, a més de dirigir la base.

Derbi el 2 d’octubre a Figueres

Per la seva part, Coll també havia estat un dels impulsors en l’arrencada del Club Vòlei Figueres, el 2001, i ara agafarà les regnes d’un rejovenit sènior femení. L’entrenador figuerenc, de 50 anys, té una àmplia trajectòria en equips base i amateurs amb entitats com el CN Figueres, Esplais, Lleida i Club Vòlei Figueres mateix. Dos ascensos a Primera Catalana femenina i un a Segona Catalana masculina se sumen en el palmarès de Coll, que torna a les banquetes després d’un temps inactiu.

Pont i Coll, que havien coincidit a l’Esplais, es retrobaran a la jornada 2, el 2 d’octubre a Figueres, en el derbi d’una Tercera que arrencarà el 25 de setembre.