El sènior masculí del Tennis Taula Tramuntana s’ha reforçat de valent per estar a dalt de Primera Nacional i ascendir a Divisió d’Honor, una opció que se li va escapar el maig passat a Granada. Per optar a pujar a la segona categoria estatal, els figuerencs ho faran sense un dels seus joves valors, Sergi Grau, que ja va jugar en el primer equip durant el curs passat.

La projecció del figuerenc, de 15 anys, va en clara línia ascendent i la intenció del Tramuntana és que es foguegi a una categoria superior, Divisió d’Honor. “En principi havia d’anar al Falcons de Sabadell, però s’ha desfet. Ara, he de buscar equip i, si no, em quedaré aquí”, explica.

Grau es va proclamar campió d’Espanya infantil el juny passat a Blanes i al juliol va arribar fins als setzens de final del Campionat d’Europa cadet que es va celebrar a Zagreb. “Està sent el meu millor any, a més de l’Estatal i l’Europeu també em quedo amb els sotscampionats a l’Open de Portugal i Bèlgica”, afirma Grau, que passa a ser juvenil.

Al CAR des de fa dos anys

El palista de Figueres va iniciar-se en el tennis taula amb vuit anys i ara en fa dos que va entrar en el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

Pau Gaju s’afegirà a la baixa de Grau i el Tramuntana ja ha mogut fitxa amb els reforços del vallesà Ferran Brugada -exjugador del CER l’Escala, amb qui va ascendir a Superdivisió ara fa un any a Saragossa- i Ramon Crivillé, a més de les continuïtats de Jordi Saguer, el director tècnic del club, i de Jaume Muntada, el president.