El FC Barcelona ha anunciat que ha tancat per a aquesta temporada una pròrroga del contracte de la samarreta amb la companyia Qatar Airways.

L'entitat blaugrana, a més, confirma que les condicions econòmiques i d'exhibició de la publicitat de la companyia, tant a la samarreta com al Camp Nou, es mantenen com els últims anys.

D'aquesta manera, el Barcelona manté a un dels seus principals socis econòmics, encara que tot apunta que ho fa amb unes xifres molt allunyades respecte al pacte que en el seu moment havia assolit l'anterior vicepresident econòmic, Javier Faus, abans de les eleccions a la presidència de la temporada anterior.

El govern de Qatar manté aquesta aliança amb el Barça des que l'anterior president barcelonista, Sandro Rosell, es fes amb la presidència el 2010. Primer va ser amb la denominació Qatar Fundation i en l'actualitat és amb Qatar Airways.

En unes declaracions realitzades a través dels mitjans del FC Barcelona, el vicepresident de mercats i comunicació, Manuel Arroyo, ha dit que "Qatar Airways ens ha ajudat a fer més gran el Barcelona els últims anys. Els èxits que han acompanyat al club són, en part, obra seva".

De la seva banda, el director general del Grup Qatar Airways, Akbar Al Baker, ha apuntat: "Fa tres anys que vam establir una associació emblemàtica amb una entitat esportiva d'aquesta dimensió. Ens sentim molt orgullosos i és un gran honor continuar amb aquesta relació".