Adel Mechaal, amb la mínima olímpica per participar als Jocs Olímpics de Río d'aquest estiu en dues modalitats (1.500 i 5.000 metres) va viatjar a Amsterdam per participar als Campionats d'Europa amb la intenció de pujar al podi. Aquesta tarda, a partir de les 18.10 hores, tindrà l'oportunitat de fer realitat els seus desitjos. L'atleta del New Balance corre la final dels 5.000 metres amb les idees ben clares: quedar entre els tres primers classificats i mantenir així el seu bon moment de forma.

Un bon moment que no només el va dur no fa massa a acon?seguir la mínima olímpica d'aquesta especialitat a Huelva amb un temps de 13:15.40, sinó també perquè fa una setmana aconseguia a Barcelona una nova mínima, aquest cop en la prova dels 1.500 metres. En aquella ocasió, Mechaal s'emportava la victòria i batia el rècord del campionat que ell mateix ostentava amb un més que meritori 3:35.2.

Sancho, a la final d'alçada

El valencià Miguel Ángel Sancho, campió d'Espanya d'alçada, es va classificar ahir per a la final absoluta de la modalitat amb un salt de 2.25 metres. Feia 26 anys que un atleta espanyol no ho aconseguia. De la seva banda, Carlos Tobalina i Borja Vivas van accedir a la final de pes.