El britànic Stephen Cummings s'ha imposat avui en la setena etapa del Tour de França, la primera d'alta muntanya als Pirineus, en culminar en solitari una llarga escapada.

El ciclista del Dimension Data, de 35 anys, ha aconseguit el seu segon triomf a la ronda gala, després de l'aconseguit la temporada passada a Mende i ha sumat la quarta parcial per al seu equip en aquesta edició, després de les tres del seu compatriota Mark Cavendish.

Cummings s'ha escapat en l'ascens al port d'Aspin, de primera categoria, juntament amb l'espanyol Dani Navarro, del Cofidis, el sud-africà Daryl Impey, de l'Orica, i de l'italià Vincenzo Nibali.

A la meta del Llac Payolle, Impey, que el 2013 va ser el primer africà a vestir-se de groc al Tour, ha estat segon per davant de Navarro, que ha entrat a una mica més d'un minut a la meta, per davant de Nibali.

El belga Greg van Avermaert, que ha estat a l'escapada, ha acabat cinquè i ha ampliat la seva renda en la general respecte al grup de favorits, que ha perdut una mica de temps després que la pancarta d'últim quilòmetre caigués sobre la carretera en el moment que passava el gran grup.