José Guerrero, l'home que va denunciar en un jutjat de Granada el suposat tripijoc del partit entre el club andalús i la UD Las Palmas, ha rebut en un parc una pallissa i ferides d'arma blanca, segons informa la Cadena Ser. De manera immediata va ser traslladat a un centre mèdic i ja es troba fora de perill.

Els agressors, segons aquesta informació, van atacar per l'esquena a José Guerrero i el van copejar a crits de "¡Cabró, fill de puta, com baixi el Granada et matarem a tu i la teva família!". Els agressors anaven amb guants i es van donar a la fuga. La Policia ja treballa per intentar localitzar-los. Els fets es van produir, segons el testimoni de l'agredit al 'diari As' a dos quarts d'una de la matinada de dimarts a dimecres.

Denúncia per tripijoc

José Guerrero va denunciar el passat 16 de juny al Jutjat del Contenciós número 9 de Granada a l'expresident del club nassarita, Quique Pina, per l'impagament de la seva comissió en la suposada compra del partit davant la UD Las Palmas. El conjunt groc va començar guanyant però el quadre andalús va acabar remuntant el duel per guanyar per 3-2, un triomf clau que va servir per aconseguir el seu objectiu.

"Conec Quique Pina perquè freqüento el món de la nit de Granada. Em vaig trobar en un local amb ell i em va comentar que tenia un treball que oferir-me: custodiar uns diners i fer lliurament a una persona sempre que el resultat del partit fos favorable al Granada ", va assenyalar el denunciant a la Cadena Ser.

Davant aquesta denúncia la UD Las Palmas va negar els fets i va contestar que es posava a disposició de la justícia, a més de comunicar que es planteja prendre mesures legals per netejar el seu honor.

Guerrero, que assegurava tenir proves, va detallar que el suposat servei consistia en custodiar una bossa amb 600.000 euros per suposadament arreglar el partit. Guerrero, amb antecedents penals, va afegir que temia per la seva seguretat i la de la seva família en rebre unes suposades amenaces per part de l'entorn de Quique Pina.

Declaració davant l'UDEF

L'advocat David González Sancho, lletrat de Guerrero, va explicar en informació recollida per la Cadena Ser que en el matí d'aquest dijous va estar el seu representat prestant declaració "durant més de quatre hores" davant la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals (UDEF) de la Policia Nacional a Granada.