El britànic Mark Cavendish (Dimension Data) ha estat el vencedor de la sisena etapa del Tour de França disputada entre Arpajon-sur-Cère i Montauban, de 190,5 quilòmetres, en la que el belga Greg Van Avermaet (BMC) ha defensat el mallot groc de líder.

Cavendish, intractable, ha invertit un temps de 4h43: 48 i ha desbancat sobre la línia a l'alemany Marcel Kittel (Etixx) i un altre britànic, Daniel McClay (Fortuneo)

A la general no hi ha canvis i Van Avermaet avantatja en 05:11 minuts al francès Julian Alaphilippe (Etixx) i en 5:13 l'espanyol Alejandro Valverde (Movistar).

Els protagonistes de l'escapada del dia van ser el txec Jan Barta (Bora-Argon) i el japonès Yukiya Arashiro (Lampre), que van atacar de sortida camí de Montauban amb permís d'un gran grup que va permetre l'aventura sota la intensa calor que va marcar la jornada .

En la jornada prèvia dels Pirineus, el gran grup va mantenir a ratlla l'aventura del duo capdavanter fins que els ha caçat a 22 quilòmetres de meta.

El final ha estat desordenat, però en la recta ha aparegut Cavendish per anotar-se la seva victòria número 29 al Tour.

Aquest divendres es disputa la setena etapa entre L'Isle-Jourdain i Estany de Payolle, de 162,5 quilòmetres, primera incursió als Pirineus amb el Col de l'Aspin prop de meta.