El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va ser el més ràpid en l'última sessió de classificació del Gran Premi d'Àustria i va aconseguir la 'pole position' per davant del seu company alemany Nico Rosberg i de Nico Hülkenberg (Force Índia).

Hamilton, amb un millor temps final d'1:07.922 en un atapeïdíssim final en el qual els temps van anar millorant a mesura que la pista s'assecava de la pluja caiguda al final de la Q2, va sumar així la 'pole' número 54 de la seva carrera, la cinquena de la present temporada.

L'anglès es va imposar al seu company i líder del Mundial, Nico Rosberg, que encara que va ser segon sortirà de la setena posició per haver canviat la seva caixa del canvi fora del termini permès.

Hülkenberg va ser tercer, encara que sortirà segon per la sanció de Rosberg. Darrere d'ell va quedar l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari), però també té una sanció per la caixa del canvi, per la qual cosa perdrà altres cinc posicions.

D'aquesta manera, el tercer lloc de la graella serà per al britànic Jenson Button (McLaren-Honda), que avui va ser cinquè en la sessió de classificació, seguit pel finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari), que guanya dues posicions, de sisè a quart, l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull) i el finlandès Valtteri Bottas (Williams), que passa del vuitè al sisè lloc.

Fernando (McLaren-Honda), per temps, i Carlos Sainz (Toro Rosso) per averia, van quedar eliminats en la segona ronda de classificació del Gran Premi (Q2) i sortiran retrassats en la graella