El Girona va tornar a quedar-se a les portes de l'ascens a Primera Divisió per tercer cop en els darrers quatre anys. Tocar el cel va tornar a convertir-se en un malson pels homes de Pablo Machín, superats per un Osasuna que torna a l'elit dos anys després. Amb el 2-1 de l'anada a El Sadar, el Girona en feia prou amb un 1-0 per pujar davant la seva afició, que va omplir Montilivi amb 9.000 ànimes.

A l'hora de la veritat, els blanc-i-vermells van topar contra un sòlid rival que va deixar maniobrar poc als davanters locals. A la primera part, el Girona va avisar amb un cop de cap de Sobrino (19') que Nauzet va desviar a córner amb la punta dels dits, però Isaac Becerra també va haver d'intervenir amb grans reflexos per aturar una rematada de Merino, fitxat pel Borussia de Dortmund.

Després d'un primer temps amb el cel gris, a la represa va sortir el sol, però que només va il·luminar l'Osasuna, que va sentenciar l'eliminatòria en el minut 47 gràcies a un gol de Kodro, que va trencar el fora de joc tot superant, per baix, Becerra. El partit es posava coll amunt, però el Girona no va parar d'intentar-ho, esperançat amb les arrencades de Sobrino, una bala, i per les entrades de Mata i Lekic.

Però no era el dia, un cop més, pels de Montilivi: Sobrino i Lekic remataven massa creuat i Lejeune va estar a punt de posar emoció amb un cop de cap en què la pilota es va estavellar a la creueta. Era el minut 79 i el francès, animat en atac, va acabar desesperat per la tranquil·litat de Nauzet a l'hora d'efectuar els seus llançaments de porteria. Lejeune, propietat del Manchester City, va etzibar un cop a l'ex del Sabadell que va enviar-lo a la dutxa abans d'hora.

Al final, el guió es repetia, no tant dramàtic com fa un any contra Lugo, però que va tornar a deixar el Girona amb les llàgrimes als ulls per haver deixat escapar una nova ocasió d'or per veure desfilar Barça i Reial Madrid per Montilivi.

GIRONA: Isaac Becerra, Aday (Álamo, 69'), Clerc, Kiko Olivas, Lejeune, Richy (Lekic, 73'), Pere Pons, Granell, Sobrino, Borja García i Cristian Herrera (Mata, 69').

OSASUNA: Nauzet, J. Flaño, Tano, M. Flaño, David García, Oier, Merino, R. Torres (Nino, 72'), Manuel S., Kodro (Unai García, 75') i De las Cuevas (Maikel, 56').

GOLS: 0-1, Kodro (47').

ÀRBITRE: Arias López. Targeta vermella al local Lejeune (89').

INCIDÈNCIES: 9.000 espectadors a l'Estadi de Montilivi. Quan l'Osasuna va marcar el 0-1, una de les tanques de peu de gespa on estava l'afició visitant va caure per la pressió davant la celebració.