WIindoor Túnel de Vent d'Empuriabrava reforça la seva aposta pels esports d'aventura moderns amb la posada en marxa, una nova temporada, del complex d'oci esportiu Wave Club. La proposta de Windoor abraça enguany una innovadora proposta gastronòmica, esportiva i de lleure pensada per a fomentar hàbits saludables i atraure petits i grans en la pràctica de l'esport.

?Aquest dissabte a la tarda, es dóna el tret de sortida a la nova temporad, que presenta novetats, com la celebració d'un campus infantil i juvenil i un taller de ioga, com a activitats per complemantar l'estiu. També hi haurà un paquet per poder volar al Túnel de vent i surfejar al Wave Club, per 69 euros.

Una jove promesa

L'obertura oficial de la temporada d'estiu a Windoor coincideix amb l'estada de la jove promesa Maja Kuczynska al Túnel de Vent d'Empuriabrava que participa en el primer stage femení de vol en túnel. La jove voladora realitzarà una exhibició per als mitjans i estarà disponible per a entrevistes per explicar l'impacte que la seva coreografia protagonitzada en els Wind Games 2016 ha tingut en la seva meteòrica carrera després que més de 100 milions de persones veiessin la seva coreografia aèria.