Figueres va acollir amb èxit, el dissabte anterior, la segona edició de l´Open de Taekwondo Ciutat de Figueres, organitzat pel Jan-su i l´Ajuntament. Un total de 380 competidors de categoria sènior, júnior, cadet i precadet procedents de 44 clubs del territori, d´Andorra, de Castella Lleó i de França van mostrar un alt nivell en el poliesportiu municipal.

Pel que fa a alguns dels podis, l´amfitrió, per exemple, va obtenir la medalla d´or amb Alassana Diarrá i Manel Mayar, la de plata per a Carla Hilera, Rania Benjilali, Paula Fuentes i Ainhoa Ramírez, i la de bronze per a Houssam Benjilali, Adrián Palacios i Ruth Ramírez.

Per la seva part, el Ki Hop de Figueres -el tercer representant de la ciutat era l´Escola Kang-, va obtenir el segon lloc amb Paula Mayar i el tercer amb Èdgar Viana. Mentrestant, el TKD Joan´s de Roses es va penjar quatre metalls, tots d´ells de bronze, gràcies al bon paper d´Abde Bentarifet, Lluís Romani, Oriol Bech i Jordi Abad. La representació altempordanesa va culminar-la el Tae Sport del Vilafant, el resultat més destacat del qual va anar a mans de la júnior Noelia Valcarcel, medalla de bronze.

Les medalles van ser entregades per Javier Marrón, representant del Jan-su, Javier Argudo, seleccionador català, i César Barrenechea, regidor d´Esports.