13 de juny de 2016
13.06.2016
Futbol

Inauguren a Figueres l'exposició Barça Empordà

La ciutat acull fins aquest dissabte la Setmana Barça Jugadors, que tindrà una exposició a la Casa Empordà fins el dia 25

13.06.2016 | 17:53
Reixach, Fusté i Mora van ser a Figueres dissabte

Figueres és la seu, des del cap de setmana passat i fins aquest dissabte dia 18 de juny, de la Setmana Barça Jugadors. Es tracta d´un esdeveniment de l´Agrupació Barça Jugadors que, juntament amb l´Ajuntament de Figueres, organitzen diferents activitats amb la participació d´exjugadors blaugranes. La festa es tancarà el dissabte (de 10 a 13.30 hores) amb la 15a Trobada de Jugadors del FC Barcelona que tindrà lloc a l´Estadi de Vilatenim, on es disputarà un partit entre exjugadors blaugranes i on després de dinar s´homenatjaran futbolistes de la demarcació que van jugar al Barça i a la Unió com Damià Abella, Pere Gratacós, Seni Comas, Quim Ferrer, Josep Ros i Fernández Oms.

A Vilatenim, on és previst que hi assisteixin 150 exjugadors del Barça, també hi haurà l´activitat FutbolNet, impulsada per la Fundació FC Barcelona, l´autocar del primer equip i inflables.

Xerrades de Pinilla i Àngel Mur

Un dels altres plats forts de l´esdeveniment és l´exposició Barça Empordà, organitzada amb la col·laboració del Museu blaugrana i que mostrarà l´estreta relació entre el Figueres i el Barça a través de futbolistes que han jugat en ambdós clubs. L´exposició s´obrirà aquest dimarts dia 14 i es podrà veure fins al dissabte dia 25 de juny.

Tanmateix, la Setmana Barça Jugadors inclou en el programa diferents activitats gratuïtes i obertes, amb xerrades per a escoles a càrrec d´Antoni Pinilla, un clínic per a majors de 40 anys, un clínic per a joves de 7 a 14 anys, una tertúlia d´exjugadors i una trobada al Casal de la Gent Gran amb la presència d´Àngel Mur, Josep Palau i Carme Nieto.

Reixach, Fusté i Mora, parlant del Barça a la Rambla

La primera activitat de la Setmana Barça Jugadors va tenir lloc el dissabte passat a la tarda a la Rambla de Figueres amb la xerrada Parlem del Barça, a càrrec dels exjugadors blaugranes Carles Reixach, Josep Fusté i Pere Valentí Mora. L´activitat, inclosa en la marca de la Fira de la Gent Gran de Figueres, estava conduïda per la periodista figuerenca Laura Brugués.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook