El pilot llançanenc Isaac Viñales, de l'equip Tech 3 Racing, ha protagonitzat aquest diumenge una bona remuntada en la carrera de Moto2 del Gran Premi Monster Energy de Catalunya. En el circuit de Montmeló, Viñales sortia des de la 27ena posició de la graella, la penúltima, i durant les tres primeres voltes ha aconseguit escalar fins al 19è lloc.

Arribat en aquesta posició, el pilot altempordanès ha estat lluitant amb Remy Gardner (Tasca Racing Scuderia Moto2) i Edgar Pons (Paginas Amarillas HP 40), fills cadascun respectivament dels excampions mundials Wayne Gardner i Sito Pons, amb qui s'ha disputat la 18ena i 17ena plaça.

A cinc voltes pel final, Isaac Viñales era 17è, i a l'última volta, a conseqüència de la caiguda del seu company d'equip, Xavier Vierge, ha guanyat una posició, creuant la línia de meta 16è, quedant-se a una posició de sumar un punt.

La victòria se l'ha endut el francès Johann Zarco (Ajo Motorsport), vigent campió en la categoria de Moto2 i també l'home de la pole aquest cap de setmana, que amb aquesta suma la tercera victòria de la temporada. La segona posició ha estat pel barceloní Alex Rins (Paginas Amarillas HP 40), líder de la classificació general i també de la prova durant la primera part i que, a falta de set voltes pel final, s'ha vist superat pel francès d'Ajo, que ha obert una distància de fins a 4 segons entre ell i Rins en passar per la línia de meta. El podi l'han tancat el japonès Takaaki Nakagami (IDEMITSU Honda Team Asia), que juntament amb els altres dos pilots ha pujat al podi vestint una samarreta en record a Luis Salom.