El Club de Futbol Sala Esplais s'ha superat i, per primera vegada, ha deixat enrere la barrera dels quarts de final de la Champions League després de desfer-se de l'Alella (4-3) a Lloret de Mar aquest dijous al matí. El duel entre el vigent campió i el sisè classificat de la Lliga Nacional Catalana s'ha decantat a favor dels castellonins gràcies als gols d'Isaac Moreno, per partida doble, Boni i Gabri. D'aquesta manera, el conjunt que entrena Carlos Ruiz es planta a les semifinals -divendres, 12 hores- i ja somia amb la final del dissabte (12 hores) que tindrà lloc a Lloret de Mar mateix.

Abans de guanyar a l'equip maresmenc en els quarts de final, a la fase de grups l'Esplais havia golejat el Tomdhin Lod d'Israel (7-1) i havia perdut (2-1) contra el Chemcomex Praga de la República Txeca. L'equip de Castelló d'Empúries participa en aquesta competició per tercer any seguit, en què havia arribat com a màxim als quarts de final, ara fa dos anys en el mateix escenari. El curs passat, a Valtice (República Txeca), no va passar de la fase de grups i ara té les opcions intactes de classificar-se per la final.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.