La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer les sancions arran dels incidents que hi va haver el passat dia 21 de febrer en el partit de Tercera Catalana entre el Cabanes i el Llançà i que van obligar a suspendre el duel al descans amb 0-1.

L'entrenador del Cabanes Toni Ferrer ha estat castigat amb sis partits "per agredir a un altre, causant dany o lesió o bé qualificant l'acció com a potencialment lesiva". Ferrer va donar una bufetada al tècnic ajudant del Llançà, Lluís Moñino, tot causant-li una hemorràgia a l'ull dret que va portar-lo a ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

El tècnic llançanenc, però, també ha estat sancionat perquè l'àrbitre considera que havia provocat prèviament i, per aquest, motiu, l'han sancionat amb quatre partits: un per "insultar, ofendre, amenaçar o provocar un altre" i tres per "agredir a un altre, atenuant per provocació prèvia", segons ha decidit el Comitè de Competició arran de l'annex arbitral que va escriure Pellejero Pairó.

Quan Moñino estava al terra, a la trifulga va afegir-s'hi el fill de l'entrenador del Cabanes, Toni Ferrer, alhora jugador de l'equip groc-i-negre, a qui l'hi han caigut vuit partits "per agredir a un altre, causant dany o lesió o bé qualificant l'acció com a potencialment lesiva". El davanter cabanenc, amb passat al Roses, va propinar puntades de peu al tècnic ajudant del Llançà.

La Federació també ha sancionat el delegat del Llançà Juan Valero amb dos partits "per insultar, ofendre, amenaçar o provocar un altre". El partit Cabanes-Llançà, suspès al descans amb 0-1, s'haurà de reprendre, però a porta tancada.

L'entrenador Toni Ferrer dimiteix

Abans de conèixer les sancions, l'entrenador del Cabanes Toni Ferrer havia decidit fer un pas al costat i va dimitir "per no perjudicar la imatge de l'entitat". El seu lloc l'ocupa, des del cap de setmana passat, l'exjugador cabanenc Xavi Llombart.