"El partit se'ns ha posat en contra ràpidament, després hem fallat ocasions, no només el penal; i al final, si no marques...". Aquesta era una de les valoracions del tècnic de l'Olot, Santi Castillejo, després de la derrota del seu equip contra l'Hospitalet.

El tècnic navarrès va assegurar en roda de premsa que "si marques el penal, al minut 7 de la segona part, ens haguéssim animat i ells haguéssin reculat". És clar que el penal hagués canviat la situació del partit però l'Olot també va tenir altres ocasions que no va saber materialitzar. No ho va fer i el va condemnar a una derrota que deixa l'equip en una situació extremadament complicada. "Tenim la promoció a dos punts, en això ens hem de fixar. És molt difícil, però matemàticament encara ens podem salvar. Hem de ser realistes i fixar-nos en la promoció".

Malauradament, la promoció de descens ja es comença a veure amb bons ulls a Olot. "És una altra manera de salvar-se", destacava Castillejo, que va afirmar que "l'afició mai falla, els que portem fallant tota la temporada som nosaltres. No tenim encert i en el futbol, si no tens encert tot el demés no val per res". El tècnic del conjunt olotí va concluir la roda de premsa afirmant que "estic segur que l'equip se salvarà. Guanyarem el Llosetí i a partir d'aquí vurem en quina situació estem".

L'Hospi té la salvació a tocar

La victòria a Olot va deixar a l'Hospitalet amb la salvació pràcticament assegurada. "Hem vingut amb una mica més de tranquil·litat que ells. Depenem encara més de nosaltres i si l'equip segueix fent el que ha de fer, com avui, no tindrem cap problema", va dir Antonio Olmo (Hospitalet).