El Reial Madrid, amb un gol de Lucas Vázquez i dos més de Gareth Bale, l'últim a 10 minuts del final, manté el seu pols pel títol de lliga en vèncer a Vallecas, això sí, amb molt de patiment, contra un Rayo que va dominar la primera part i va tenir un clar avantatge de dos gols, però que va acabar esgotat físicament.

Sense Cristiano Ronaldo per lesió, i amb Sergio Ramos i Luka Modric a la banqueta, per descans, el Reial Madrid va sortir a la gespa de Vallecas amb la intenció de sumar un triomf en un camp en el qual, per les seves dimensions i l'alè de l'afició local, no ho passa bé, tot i que el Rayo és una de les víctimes preferides dels blancs

En aquesta ocasió, l'equip de Zidane també va patir perquè el Rayo de Paco Jémez sabia que una de les seves opcions per guanyar passava per ficar més intensitat al partit que el seu rival i així ho va fer des del principi, malgrat que va ser Gareth Bale qui va donar el primer avís de la tarda amb un xut al pal al cap de tres minuts.

Dos gols gairebé seguits feien saltar la sorpresa a Vallecas, en un partit on va ploure intensament.

El Madrid retallava distàncies abans d'acabar la primera meitat gràcies a un gran cop de cap de Bale, després de la sortida d'un córner. El gal·lès va ser el millor dels blancs ahir. A la segona meitat, també de cap després d'una centrada de Danilo marcava Lucas Vázquez, que havia substituït Karim Benzema a la primera meitat. El partit semblava encarrilat pel Madrid que, amb 40 minuts per davant, no havia de tenir problemes per guanyar contra un combatiu Rayo que queia físicament. No va ser però fins a 10 minuts del final que el Madrid va acabar tancant el partit, després d'una errada de la defensa del Rayo, l'aprofitava Bale per fer el tercer del Madrid.

Benzema, tot i l'ensurt que va protagonitzar, estarà en ?condicions de jugar contra el ?Manchester City a la Champions, segons Zinedine Zidane. El seu canvi va ser per precaució.

El tècnic francès també confirmava que Cristiano Ronaldo viatjarà a Manchester dilluns malgrat que ahir va ser baixa.