L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, es va mostrar satisfet per la victòria d'ahir però sobretot per "haver donat la volta a una dinàmica molt negativa i que ningú esperava". El tècnic asturià va reconèixer que a la primera part al Barça li va faltar velocitat i "se n'ha anat perillosament cap al costat on no volíem", però a la segona, Luis Enrique va admetre que "ha estat molt millor, i amb el tres a zero estava sentenciat".

Luis Enrique també va voler referir-se a Neymar, de qui va dir que "té la capacitat per enfrontar-se als problemes, i això és molt important en un jugador com ell". A més, va destacar "les moltes coses que aporta" el brasiler a l'equip. També va voler referir-se al fet d'haver guanyat el club de la seva ànima, recordant que "evidentment necessitàvem la victòria". Luis Enrique, igualment, va dir que no mira els partits de Lliga de Madrid i Atlètic i que tampoc ho farà "entre setmana", referint-se als duels que tots dos conjunts disputaran a la Lliga de Campions. "Haurem de guanyar sí o sí tots els partits si volem ser campions", va sentenciar.

Homenatge a Quini

Coincidint amb el partit contra l'Sporting de Gijón, el Barça va homenatjar l'exjugador dels dos equips Enrique Castro Quini del club blaugrana a mans del president Josep Maria Bartomeu i va estar ovacionat pel públic del Camp Nou.