Una acció desgraciada del porter August Conesa i la manca d'encert davant la porteria rival va evitar que l'Olot s'endugués els tres punts de la visita dissabte passat a Sant Adrià del Besós. Marc Roca va igualar el gol inicial de Gato i el conjunt garrotxí només va poder sumar un punt contra l'Espanyol B. Un resultat que, amb l'aigua al coll com està l'equip, no va servir de gaire. Per acabar-ho d'adobar, diumenge els resultats no van acompanyar gens. L'Olot, amb 34 punts, és ara 18è i té la zona de play-off de permanència a dos punts. La salvació directa la marca l'Hospitalet amb 38. Amb només 4 jornades per disputar-se l'Olot ja només pot arribar als 46 punts en cas de ple de triomfs. Històricament la salvació a Segona B s'ha marcat al voltant dels 45 punts, una xifra a la qual els garrotxins tan sols hi arribarien si guanyen els quatre partits que els queden.

L'Hospitalet és el proper rival dels garrotxins al Municipal en un partit que com el de fa dues jornades contra la Pobla (1-1) és una autèntica final per als de Santi Castillejo. Tot el que no sigui una victòria contra l'Hospitalet dificultaria encara més una empresa que ja fa pujada. A més a més, el fet de perdre contra el Llosetí a casa ha deixat els barcelonins a dos punts de la promoció i a tres del descens, la qual cosa farà que arribin al Municipal necessitats.

L'estadi garrotxí tindrà la paraula en aquest neguitós tram final de curs. I?és que després l'Hospi, serà un altre rival directe com el Llosetí qui visitarà el Municipal. Són, així, dos partits crucials per a la supervivència d'un Olot que, després viatjarà al Rico Pérez per enfrontar-se a un Hèrcules que, segurament s'hi jugarà classificar-se per la fase d'ascens i tancarà la Lliga novament a casa i contra un altre rival directe com el Llevant B.

Hèctor Simon, un cop complerta la sanció, i Djak Traoré que ja ha tornat de la Costa d'Ivori estaran disponibles diumenge.