El Bordils va portar el pes del partit davant el Covadonga asturià però, al final, es va quedar sense el premi gros, la victòria. I això que la tenien a tocar dels dits, amb un 25-26 i possessió a manca de 30 segons per al final. Aquí van veure com els àrbitres, canviant totalment el criteri que havien tingut durant tot el partit, en una càrrega pitaven falta en atac, donant la possessió als locals. Ells, aprofitaven la seva per connectar amb l'extrem que, intentant un fly, va emportar-se per davant a Gerard Farrerons i van quedar tots dos estesos dins l'àrea, estorbant el porter, que no va poder atrapar la pilota. En el rebot el Covadonga va marcar l'empat. Amb tres segons, Nonó va intentar un llançament des dels vuit metres però un jugador local el va agafar descaradament per l'espatlla, impedint-li el llançament, acabant-se el partit amb l'empat a 26 que reflectia el marcador.

Els de Pau Campos havien portat la iniciativa durant tot el partit, arribant a tenir una renda màxima de tres gols d'avantatge, molt segurs en defensa i amb un Nonó molt còmode en atac, anotant 12 dels 14 llançaments.

El Bordils queda situat en novè lloc, a cinc punts del catorzè, el Nava i a vuit del Cisne, el quinzè, tot i que, a dia d'avui, encara no se sap si en baixen dos o tres.