Dos mesos més gran que Jordana, farà 36 anys a l'agost i la base a l'octubre, Vita Kuktiene té molts números de jugar demà el seu últim partit amb l'Spar Citylift Girona i, també, de la seva carrera professional. L'any passat, just després de guanyar al títol, Vita Kuktiene va marxar cap a Lituània assegurant al club que no volia renovar perquè volia viure al seu país per no haver de passar temporades allunyada de la família.

A l'estiu, però, parlant amb Pere Puig, Kuktiene va decidir continuar un any més amb la voluntat de tornar a jugar l'Eurolliga i de mantenir-se en actiu per ajudar una jove selecció de Lituània que, finalment, va quedar fora dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. A més, l'arribada de Lina Pikciute, compatriota i amb qui ja havia estat companya d'equip a Vilnius, va acabar d'engrescar Kuktiene a jugar un any més. Que més que probablement serà l'últim: «Aquest serà el meu últim any a Girona i, probablement, també en el bàsquet. Tinc el meu fill i la meva família allà a Lituània i el nen diu que ja n'hi ha prou...», reconeixia a mitja temporada la pivot lituana.

La setmana passada, Kuktiene tenia la família a Girona i van veure en directe la victòria contra el Perfumerías Avenida a Fontajau, però ara ja han tornat cap a Lituània. Cap a on també volarà la setmana vinent Vita Kuktiene, després de dues temporades jugant a Girona. Les últimes de la seva carrera.