La Jonquera es manté en la pugna per ascendir a Tercera Divisió, és segon de Primera Catalana i té el lideratge a només dos punts després d’empatar diumenge passat (0-0) a casa davant el Sants. Els nois d’Axel Vizuete van sortir al camp sabent que un triomf als pujaria en el lideratge, compartit amb el Vilassar, però al davant tenia un rival que també opta a l’ascens.

Amb l’objectiu de no perdre, el partit va ser avorrit, amb escasses ocasions de gol, i la Jonquera no va donar per dolent del tot l’empat, ja que a sis jornades per acabar depèn d’ell mateix per assolir un ascens històric. Aquest diumenge (12 h) els verd-i-blancs disputaran una autèntica final al camp del Manresa, amb qui té els mateixos punts, en un duel on recuperaran els sancionats Bena i Fran Pérez.

L’Escala cau amb el Farners i té la salvació a set punts

Després de dues victòries seguides, l’Escala va veure truncada la seva ratxa per seguir aproximant-se a places de permanència. A l’hora de la veritat, dissabte va caure contra un rival directe, el Farners (1-0), i passa a tenir la permanència a Primera Catalana a set punts, quan resten sis jornades.

Un solitari gol de l’exjonquerenc Toni Güell a la sortida d’un córner va llançar per terra les esperances dels de Pere Ballart, que va encaixar la primera derrota des que ha passat al capdavant.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.