Nova i treballada victòria que permet al Quart seguir instal·lat a la part alta de la classificació, amb 8 victòries i 6 derrotes, empatat amb el Mollet i a només dues victòries del Collblanc, el segon. Els d'Albert Brea van suar de valent per desempallegar-se d'un tossut Castelldefels, que va arribar a dominar el marcador al final del segon i tercer quart.

La victòria d'ahir a Quart va ser més complicada del que es podria esperar. Els gironins no van desempellagar-se d'un incòmode adversari que, a còpia de triples, aconseguia mantenir-se al partit. Fins i tot al final del tercer quart, els barcelonins hi van arribar amb un punt de marge i van obligar als gironins a apretar fins al final. Gràcies a un joc interior més potent i a que el Castelldefels va perdre efectivitat en el tir de trs punts els d'Albert Brea van acabar imposant-se en un darrer quart on van fer una bona defensa i que va deixar amb només 11 punts als visitants.

Bona victòria d'un Quart que es manté frec a frec amb el Mollet, que va ser el gran rival dels gironins durant la primera fase de la lliga.