Puntuals a la cita, aquest dissabte, el recinte firal d'Olot, els 418 equips de 6 persones que han pres la sortida de l'Oxfam Intermón Trailwalker han començat el seu desafiament de recórrer 100 quilòmetres en menys de 32 hores, per la lluita contra la pobresa i el dret a l'aigua.

Aquesta és la primera vegada en la història del Trailwalker al nostre país, que va començar a disputar-se el 2011, que les inscripcions per a la prova de Girona es van tancar amb més de 2 mesos d'antelació en arribar al màxim d'equips. Per aquest motiu, el 16 d'abril en la sortida del Trailwalker hem vist a més de 2.500 participants disposats a enfrontar-se al desafiament esportiu i solidari per equips que porten mesos preparant.

Cada equip del Trailwalker està format per 4 personesque han d'afrontar junts la totalitat del recorregut i altres 2 persones que els assisteixen amb cotxe de suport, oferint-los tot el suport necessari durant la prova. A més d'entrenar, els equips porten mesos recaptant donatius de familiars, amics, coneguts i empreses, per poder participar en el Trailwalker i donar el recaptat als més de 400 projectes que Oxfam Intermón té a tot el món.