L'Espanyol haurà d'esperar per poder certificar la permanència a Primera Divisió després de perdre ahir al camp d'un necessitadíssim Llevant. Els homes de Constantin Galca van avançar-se al marcador ben aviat gràcies a Hernán Pérez però el 0-1 va desactivar-los completament. Conformistes i sense cap ganes de sentenciar el partit davant el cuer de la categoria, els blanc-i-blaus van veure com el Llevant treia petroli de dues accions d'estratègia per capgirar el marcador i endur-se tres punts d'or en la seva particular lluita per sortir de les posicions de descens. Giuseppe Rossi i Medjani van culminar una remuntada que va fer embogir els 16.000 espectadors que es van acostar al Ciutat de València.

El començament de partit va ser un miratge per als barcelonins. Una passada en profunditat de Víctor Sánchez va permetre Hernán Pérez obrir el marcador amb un gol de qualitat (m.7). El partit es posava molt de cares però arran del 0-1, l'Espanyol es va diluir. El conformisme dels de Galca va fer créixer el llevant, que al minut 23 va empatar amb una falta lateral de Rossi que va sorprendre Pau López. La necessitat dels granotes va fer que l'empat els donés ales i a la segona part van sortir des del primer minut a la recerca del segon.

Hernán Pérez va tenir a les seves botes el possible 1-2 però qui marcaria seria el conjunt local. El gol de la victòria local va arribar després d'una falta centrada per l'exblanc-i-blau Verdú, que va anar a peus de Carl Medjani, que va batre Pau López per baix. Els de Galca reaccionarien a la recerca d'un empat que l'ofici i la defensa del Llevant s'encarragarien d'evitar que arribés.

El triomf manté l'Espanyol amb 8 punts de marge sobre les places de descens a l'espera dels resultats d'avui i demà. De la seva banda, el Llevant de Rubi deixa provisionalment la cua pendent del resultat del Getafe aquesta tarda contra el Reial Madrid. Els valencians se situen a dos punts de la salvació.