El jugador del Vila-sacra B Yahya Kandeh ha estat sancionat amb 25 partits per, segons la Federació Catalana, "agredir a l'àrbitre necessitant atenció mèdica o, sense això, considerant que hi ha hagut risc greu". Al costat de Kandeh, també han estat castigats arran del Vila-sacra B-Verges (1-1), de Quarta Catalana, Younis El Khedar (5), Youssef Againi (4) i Mamadou Suwareh.

D'altra banda, a Tercera Divisió el Peralada tindrà les baixes per sanció d'Albert Moñino i de Jaume Duran per rebre, aquest diumenge (17 h), la visita del Gavà. Per contra, els d'Arnau Sala i Xavi Punsí recuperaran els castigats Mate, Lluc Banús i Ivan Fernández. A destacar, també, que a Primera Catalana la Jonquera, a només un punt del líder, no podrà comptar amb Bena Zoubai ni Fran Pérez per rebre el Sants aquest diumenge (17 h)

A continuació us detallem els jugadors sancionats del futbol regional per a la jornada d'aquest cap de setmana:

TERCERA DIVISIÓ:

Albert Moñino i Jaume Duran (Peralada)-.

PRIMERA CATALANA:

Fran Pérez i Bena Zoubai (la Jonquera).

TERCERA CATALANA:

Toni Ferrer -2- (Cabanes)

Pepe i Marquitos Cabezos (Sant Pere),

Job Caball (Llançà)

Dani Albertí -4- Marc Garcia (Fortià),

Youssef (Viladamat),

Adrià Payet -2- (Cistella)

Francesc Ayats -2- (Bàscara).

QUARTA CATALANA:

Yahya Kandeh -25-, Younis El Khedar -5-, Youssef Againi -4-, Mohamed Messaoudi, Pablo Castro i Mamadou Suwareh (Vila-sacra A i B)

Coke Robles (Camallera)

Albert Camps (Sant Llorenç de la Muga)

Jordi Millastre «Milli» (Lladó).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.