Cristiano Ronaldo, amb un triplet que passarà a la història del madridisme (3-0), va posar color a les velles gestes que van donar forma a la història del Reial Madrid, va aixecar els dos gols de desavantatge davant el Wolfsburg i va classificar al seu equip per a la seva sisena semifinal de la Lliga de Campions consecutiva.

No va tancar-se el Wolfsburg d´inici però va ser atropellat. El Reial Madrid va sortir a morir, mossegava en cada pilota amb una pressió alta que convertia en monòleg el duel. Tocs amb velocitat, combinacions verticals, línies juntes i tots els refusos a jugadors de blanc. Els gols, amb aquesta actitud, eren qüestió de minuts

El perill el començava a sentir el conjunt alemany amb un cop de cap de Ramos que va acabar repel·lint el travesser. I com que no hi ha remuntada possible sense un gol al primer terç del partit, els blancs no van faltar a la cita. Carvajal va penjar la pilota al segon pal, on més pateixen els defenses i el porter rival. Allà va aparèixer Cristiano Ronaldo per empènyer al fons de la xarxa el primer.

Gairebé sense temps per reaccionar, el Madrid va fer el segon. En un servei de córner de Kroos, el portuguès signava el seu doblet per igualar l´eliminatòria. L´afició es tornava boja i reclamava un gol més al seu equip que li permetria superar l´eliminatòria. A partir d´aquell moment, un allau absolut dels blancs. Ritme demolidor en el que a Benzema i Cristiano se li sumava Bale.

Amb el pas dels minuts, els de Zidane van optar per baixar el ritme i augmentar el risc. Això va permetre ressucitar el Wolfsburg per alguns moments, lliurar-li la pilota al conjunt blanc i guardar forces perquè encara quedava tot un món. Aguantar el ritme inicial era una missió impossible.

Els alemanys, de mica en mica, van començar a inquietar a pilota aturada i llavors va ser quan va aparèixer Keylor Navas. La seva primera intervenció va ser davant una fuetada de Luiz Gustavo. I quan començaven a carburar els visitants, la seva estrella, Draxler, es lesionava i havia de ser substituït. Llavors, el Bernabéu tremolava davant una indecisió de Marcelo. Henrique va trigar a xutar amb tot per marcar i va donar temps a Ramos per llençar-se-li a sobre i enviar la pilota a córner.

Amb l´inici del segon temps, els blancs van recuperar les forces per tornar a posar la por al cos al seu rival. Es succeïen els córners i la remuntada semblava cada cop més a prop. Això sí, va trigar a arribar i no va faltar la dosi de patiment per fer més saborosa la victòria. Un centre de Modric el va rebutjar a la seva porteria Guilavoguí a l'hora de partit i la va treure com va poder Benaglio. Salvador el porter també davant un cop de cap de Ramos que va repel·lir el pal i sobre línia de gol va treure amb el dubte de si la pilota va entrar per complet.

Quan les forces començaven a fallar arribava el moment d´agafar-se a Cristiano Ronaldo. L'heroi de la nit va reaparèixer amb força en escena com més li agrada. Una falta que va xutar amb menys potència de l'habitual, aprofitant-se que es va obrir la barrera per marcar ajustat al pal. El portuguès desfermava la bogeria. Tremolava la tribuna del Bernabéu.

Restaven tretze minuts per a un final. Benaglio va evitar la sentència definitiva a un xut ajustat de Benzema i el Reial Madrid va acabar traient pilotes fins aconseguir el que estava buscant: una remuntada que situa un cop més l´equip blanc a les semifinals de la màxima competició continental.