L’1-1 del Portbou-Lladó deixa via lliure a l’Empuriabrava-Castelló, sobretot, i al Sant Miquel de Fluvià de cara a l’ascens a Tercera Catalana. Els lladonencs sabien que un triomf els situava de manera provisional en segon lloc, amb un partit més i l’average a favor amb el Sant Miquel, i conscients que els fluvianencs encara han de jugar contra el líder, el pròxim dia 23 d’abril.

A l’hora de la veritat, el conjunt de Quique Beltrán va treure un punt del camp d’un rival, el Portbou, que també esgota les opcions per enganxar-se a la lluita. Pere Viñas, sortit del juvenil, va col·locar l’1-0 per als de Jose García, però l’exnavatenc Gerard Martí establia la igualada al primer temps. L’expulsió del visitant Milli va deixar el Lladó minvat per assaltar el triomf, mentre que els fronterers, tot i intentar-ho amb superioritat, es van quedar sense l’anhelat 2-1 pels pals i per l’actuació del porter Dani Díaz.

D’altra banda, tot i ser més habitual en categories professionals, si Llansá no va jugar el Portbou-Lladó va ser per l’anomenada clàusula de la por. Jose Maria Jordán va iniciar la temporada en el Portbou i la condició perquè fitxés pel Lladó és que no jugués contra ells ni a l’anada ni a la tornada. Aquest fet va quedar per escrit i, d’aquesta manera, l’ex del Marca de l’Ham i Borrassà ha hagut de veure els dos partits des de la grada.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.