11 de abril de 2016
11.04.2016
Èxits

Vilafant premia Mallorquí, el club de bàsquet, Ruiz i Joel en el Mencions Esportives

Es tracta de la primera edició d'un acte que reconeix els mèrits i esforços dels clubs i esportistes del municipi i que va comptar amb el nedador Pau Ribas d'invitat

11.04.2016 | 19:31
L´acte va tenir lloc el dissabte passat

L´Ajuntament de Vilafant va organitzar, dissabte passat al migdia al Casal de la Gent Gran, la primera edició del Mencions Esportives, un acte que reconeix els mèrits i esforços dels clubs i esportistes del municipi.

A la categoria "Una vida dedicada a l´Esport" el premiat va ser el president del Bàsquet Vilafant des de fa vuit temporades, Jordi Mallorquí. A la secció "Competeixo a Vilafant" els vencedors van ser el Bàsquet Vilafant –en l´àmbit col·lectiu– i el taekwondista del Tae Sport Ramon Ruiz –en individual. Finalment, el tercer guardó a la categoria "Aquest és el meu any" va anar a mans del taekwondista Joel González –absent, també, a l´acte, per raons esportives–, que ha obtingut l´accés per anar en els seus segons Jocs Olímpics, el 18 d´agost a Rio.

Presència del nedador Pau Ribas

El Mencions Esportives, encapçalat per l´alcaldessa Consol Cantenys, va comptar amb la presència del barceloní Pau Ribas, destacat competidor en natació sincronitzada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema