Igual que va passar en el partit de la primera volta, el Quart va tenir veu, però no vot. L'Hospitalet, líder invicte de la competició (únic equip que no ha perdut cap partit en totes les lligues de la FEB), continua dominant el grup amb mà de ferro. I ahir ho va tornar a demostrar, per si algú encara en tenia dubtes. Dominador absolut del partit, l'Hospitalet va fer i desfer quan i com va voler, i encara més després del descans, quan amb un parcial de 25-7 en el tercer temps, el Quart va tirar per la borda la bona feina feta fins aquell moment, i és que val a dir que els homes d'Albert Brea es van plantar a l'equador del partit amb el marcador a favor (32-33).

La història es va acabar quan a deu minuts del final i amb l'electrònic advers (57-40), al Quart no li va quedar més remei que rendir-se (75-56). Tot i la derrota, els gironins continuen a la part alta de la classificació, i mantenen opcions d'acabar entre els tres primers, fet que els permetria disputar les fases d'ascens a LEB Plata. Propera estació, dissabte vinent (20.00) a casa davant el penúltim classificat, el Castelldefels.