L'Spar Citylift Girona sospira per tornar a omplir diumenge que ve, 17 d'abril, Fontajau, amb més de 5.000 espectadors, tal com va fer el 23 d'abril de l'any passat en aquella inoblidable tarda en què la victòria contra el Perfumerías Avenida va servir per celebrar el títol de Lliga Femenina. Els protagonistes tornaran a ser els mateixos, però canvien alguns protocols d'accés. Per motius de seguretat el club ha descartat tornar a oferir portes obertes, però ha dissenyat diverses promocions per tal de facilitar la màxima afluència.

Els abonats de l'Uni podran ocupar la seva localitat amb normalitat i entraran al pavelló mostrant com és habitual el seu carnet. A més a més disposaran aquesta vegada de dues localitats gratuïtes addicionals, que hauran de passar a recollir per les oficines del club abans de dimecres a les 8 del vespre. També disposaran d'invitacions, per a la zona de fons, diversos patrocinadors com Citylift, els supermercats Spar de Girona, l'Espai Gironès, Bauhaus i Wala. Els seguidors només s'hauran de dirigir a qualsevol d'aquests establiments per recollir la seva entrada, que les repartiran fins a exhaurir-les. L'Uni, paral·lelament, reserva un espai per a tots els clubs de bàsquet que ho sol·licitin, i els facilitarà entrades gratuïtes fins que s'acabin segons l'ordre de petició.

La resta d'entrades serà de pagament. Totes estaran numerades i amb seient garantit. Es posaran a la venda al preu únic de 5 euros independentment de l'edat del seu posseïdor. Aquests tiquets es podran adquirir a la pàgina web de l'Uni i també a les oficines de Fontajau. Tant les localitats de pagament com les invitacions es començaran a distribuir a partir de demà.

L'Uni, de moment, no es planteja obrir la grada jove, tot i que ho podria estudiar en funció del resultat del partit de Salamanca, dimecres que ve, o si la demanda per al partit del dia 17 a Girona (20.00) supera les expectatives.