L'atleta de l'Associació Atlètica Palamós Annasse Mahboub va aconseguir el Campionat d'Espanya de 5.000 metres en categoria juvenil, després d'imposar-se a la cursa d'ahir a Maia a Víctor Illera. Mahboub va aconseguir completar la distància amb un temps de 15:03,44, gairebé cinc segons per davant del segon classificat (15:08,21). En tercera posició va finalitzar Jesús Álvarez (15:09,36).

El jove atleta palamosí (setze anys) ja ha aconseguit, aquesta temporada, proclamar-se Campió d'Espanya en Pista Coberta en la distància de 3.000 metres lliures (Salamanca, el 5 de març) i es va imposar al Cros de la Constitució a finals de l'any passat.

Mahboub, que entrena sota les ordres de Josep Carballude, ha millorat considerablement els seus millors registres en 5.000 de la temporada passada, que va marcar 15:22,02.