Els suplents del Reial Madrid van alleujar el dolor de la derrota davant el Wolfsburg i, dirigits per un gran Cristiano Ronaldo, van golejar l'Eibar 4-0 per mostrar el camí cap a la remuntada que ha d'afrontar el conjunt blanc, dimarts que ve, enfront del conjunt alemany. El jugador portuguès va mostrar la seva cara més amable i, tal vegada, la més beneficiosa per al seu equip. Va completar un d'aquests partits en els quals va decidir no omplir-se de pilota per jugar amb més generositat que amor propi. I, amb aquesta actitud, l'atac blanc va pujar enters.

Cristiano va donar un parell d'assistències de gol i va marcar un altre per fondre's a la perfecció amb vuit companys poc habituals en les alineacions de Zinedine Zidane, que va apostar fort amb un onze inicial replet teòrics suplents.

La ferida de Wolfsburg era profunda i havia de posar una bena per reparar els danys del passat dimecres. El tècnic francès, d'una banda, va arriscar en posar noms amb menys ritme de competició. Però, per una altra, va reservar a jugadors que necessitaven un descans abans de la cita decisiva del Wolfsburg.

D'aquesta manera, Keylor Navas, Danilo, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Beli i Benzema es van quedar fora i van veure el partit en la graderia o en la banqueta. Només van repetir Pepe, Casemiro i Cristiano, que tenien la tasca de facilitar la feina a jugadors que necessitaven reivindicar-se. Per sobre de tots, en aquesta situació es trobaven Isco, Carvajal i James Rodríguez.

Dels tres, Carvajal i James van sortir ben parats. Isco va complir, però la seva actuació va passar més inadvertida. Mentre que James va inaugurar el marcador amb un bon llançament de falta en el tercer minut de joc, Isco amb prou feines va donar una bona passada a Cristiano en el segon tant, obra de Lucas Vázquez.

L'Eibar, desbordat pertot arreu, es va convertir en un espectador de la ràbia blanca de la primera part.

La ferida de Wolfsburg estava mig reparada. Per tancar-la del tot encara queden tres dies, però mentre l'equip de Zidane pot respirar una mica més tranquil. Tots menys Danilo, l'únic damnificat de la victòria blanca. El brasiler va saltar al camp en la segona part per Carvajal i va ser xiulat cada vegada que tocava la pilota.

Excepte això, i una gran parada de Kiko Casella, la segona del partit va ser de tràmit

Fitxa tècnica:

4. Reial Madrid: Casella; Carvajal (Danilo, min. 63) Pepe, Nacho, Arbeloa; James Rodríguez, Casemiro (Kovacic, min. 54) Isco; Lucas Vázquez, Cristiano i Jesé (Mayoral, min. 75).

0.- Eibar: Risc; Capa, Pantic, Ramis, Luna; Escalante, Dani García; Keko (Hajrovic, min. 71) Adrián (Juncà, min. 46), Jota Peleteiro (Borja, min. 46); i Sergi Enrich.

Gols: 1-0, min. 5: James Rodríguez, de falta; 2-0, min. 18: Lucas Vázquez, després de passada de Cristiano; 3-0, min. 20: Cristiano, després de passada de Jesé; 4-0, min. 40: Jesé, després de passada de Cristiano.

Àrbitre: Sánchez Martínez (Comitè Murcià). Va mostrar cartolina groga a Dani García (min. 3), Escalante (min. 62) i Ramis (min. 68) per part de l'Eibar