Per al bàndol blaugrana no només va dir la seva el tècnic Luis Enrique. També va aparèixer davant els mitjans un dels pals de paller del vestidor. El central Gerard Piqué va destacar la rellevància de l'Atlètic de Madrid, al que considera «el segon equip d'Espanya», encara que va assegurar que el Barça és «capaç de tornar-ho a guanyar tot», recordant que el repte que hi ha al vestidor, de reeditar el triplet, és «brutal». A?més, va assegurar el central que els jugadors ja «hem oblidat» la derrota del dissabte passat contra el Reial Madrid al Camp Nou, comentant també que el Barcelona està «bé» fñisicament i també anímicament.

Piqué es va mostrar «convencidíssim» que el Barça «guanyarà la Lliga» i que «lluitarà per la final» de la Champions, a banda d'admetre que la desfeta en el Clàssic no genera «cap dubte» ni a ell ni tampoc als seus companys. «Tenim un equipàs i més confiança que nosaltres mateixos en les nostres possibilitats, ningú en té. Sentim que ningú no ens pot ?gua?nyar», va dir.

Per a Piqué el partit d'avui és «importantíssim» i es presenta com «una ocasió única per fer una gran actuació i deixar el llistó molt alt». «L'Atlètic és el segon equip d'Espanya i està signant una lliga espectacular. Ja veurem com plantegen el partit, però al final tot es resumeix en nosaltres. Si ho fem tot bé, som imparables».