L'entrenador del conjunt garrotxí va valorar en la roda de premsa posterior a la derrota a Cornellà que el seu equip "ha competit bé fins a l'1 a 0". Aquest va ser el resultat al descans i a la represa, "amb el 2 a 0 no teníem cap opció de puntuar", després de considerar que "a la primera part hem controlat més o menys el partit".

Amb això, veient com estava encarrilat el partit, el tècnic navarrès va decidir fer canvia jugadors intocables com Héctor o Djak "pensant en el proper partit, ja que tenien targeta". Conscients també de la situació en què es trobava al rival, l'equip no volia posar-se darrere al marcador si volien sumar punts, ja que "si el Cornellà va per davant és difícil aixecar-li el partit i més, a casa".

Santi Castillejo va acusar també la falta de gols i va enviar un missatge als seus davanters. "Tenim els recursos que tenim i per això som on som. N'hi ha que no estan connectats, que no estan tenint la temporada". El gol és una de les lloses que està arrossegant l'equip durant tota la temporada però a l'equip no li queda res més que tirar endavant i pensar ja únicament en la final del proper ?diu?menge al Municipal d'Olot davant la Pobla de Mafumet. "Ara tenim quatre finals a casa. Sabem que allà és on hem de treure tots els punts possibles".

Finalment, l'entrenador de l'Olot va voler recalcar el mèrit del Cornellà, segon a la classificació. "M'alegro per ells, té molt mèrit el que estan fent. Espero que tin?guin la seva recompensa".

El punt de Llevant s'esfuma

El president Joan Agustí va confirmar a l'antena de Ràdio Olot que el club es fa enrere i no recorrerà al TAD sobre l'alineació indeguda al camp de l'Atlètic Llevant. Això significa que l'Olot li queda com a perdut aquell partit per 3 gols a 0. Les mínimes esperances de sumar el punt que van guanyar al terreny de joc s'esfumen i es complica el possible goal average contra un rival directe.