L'Spar Citylift Girona defensarà la seva condició de vigent campió de Lliga Femenina en una repetició de la final de l'any passat contra el PerfumeríasAvenida després de derrota aquesta tarda el Conquero en el segon partit del partit de semifinals (81-71). Les gironines han jugat a un gran nivell en el primer quart, arribant a guanyar de dinou punts a l'inici del segon (31-12) i, tot i els punts de Haley Peters per les andaluses, no ha arribat a patir mai per assegurar-se la victòria.

La presència de Talia Caldwell, a qui el Conquero ha convençut de jugar tot i els impagaments a diferència del que havia passat dimecres, no ha distret a l'Spar Citylift Girona que, amb dos triples de Noe Jordana, ha clavat un 10-2 de sortida a l'equip de Huelva en menys de tres minuts. L'estructura de quatre jugadores grans del Conquero no ha posat en problemes a un Uni que ha jugat a un alt nivell en el primer quart (26-12) i ha arribat a una màxima diferència a l'inici del segon després d'un triple de Vita Kuktiene (31-12).

Amb el partit gairebé trencat i molts minuts al davant, l'Uni ha aixecat una mica el peu de l'accelerador i el Conquero, amb Peters molt encertada i Elonoubatallant bé dins la zona, ha aconseguit arribar al descans més o menys viu (47-35).

La qualitat de Haley Peters, companya de Chelsea Gray en la seva època universitària a Duke, ha creat molts problemes a la defensa gironina a l'inici del tercer quart i vuit punts de l'aler nord-americana ha retallat les diferències fins als nou punts 52-43. El Conquero ha començat a plantar cara, però l'Uni ha collat en defensa i Givens ha anotat bé al contracop. Un triple de Jordana ha tornat a aixecar la diferència un altre cop fins als quinze punts. I amb sis punts de Knezevic, que fins aquell moment amb prou feines havia jugat, l'Uni ha arribat al final del tercer quart defensant aquest marge en el marcador (66-51)

En el darrer quart, l'Uni no ha aconseguit tornar a recuperar el nivell de brillantor de l'inici del partit però el punt de serenor de Jordana i la facilitat per buscar-se bones posicions per anotar de Givens han evitat que es disparés el pànic quan Peters ha posat el Conquero a només nou punts (74-63). A manca de dos minuts per acabar, Caldwell ha arribat a rebaixar més la diferència però d'aquell 76-69 ja no s'ha passat. Una falta en atac de la mateixa Caldwell i un triple d'Ibekwe han acabat amb qualsevol mena de neguits (79-69 a 1:05 per acabar). Al final 81-71.

Spar Citylift Girona (81): Jordana (13), Givens (18), Ibekwe (18), Spanou (2), Coulibaly (9) - cinc inicial- Knezevic (6), Pikciute, Kuktiene (6) i Lucas (9).

Conquero (71): Buch (12), Traoré (2), Peters (24), Elonu (20), Caldwell (10) - cinc inicial - Castro (3).