L´atleta figuerenc Jordi Blanch va obtenir, el cap de setmana passat a Ancona (Itàlia), un excel·lent tercer lloc en el Campionat d´Europa de veterans en pista coberta. El corredor sorgit del Club Atletisme Figueres -actualment, competeix amb el CA Palafrugell-Girona Costa Brava- va destacar en els màsters-60 en la modalitat de 60 metres tanques, amb un registre de 9.91 segons, que suposa un nou rècord d´Espanya i de Catalunya.

Sis Europeus i tres Mundials

Jordi Blanch va ser un dels fundadors del CA Figueres i després de no competir enguany en el Campionat de Catalunya per una grip ni en el d´Espanya per molèsties físiques, ha sorprès en l´Europeu.

Blanch té una àmplia trajectòria en competicions internacionals perquè al llarg de la seva carrera ha participat en tres Mundials (Alemanya, Àustria i Hungria) i a sis Europeus (Sant Sebastià, Polònia, Finlàndia i Bèlgica). El seu millor resultat va ser el 2011, quan va quedar sotscampió d´Europa, a Gant, en els 60 metres tanques.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.