L'Olot cau dolorosament derrotat del camp del Cornellà i fa un pas enrere cap a la salvació després de la victòria de la setmana passada a casa. Els de Castillejo van aguantar a la primera part, però després de rebre el segon gol es van enfonsar i van rebre fins a cinc dianes per marxar cap a casa a tres punts de la salvació.

Poc s'ho esperaven els olotins en arribar a Cornellà. Conscients de la dificultat que comporta jugar en aquell escenari, l'Olot arribava esperonat per l'última victòria i amb ganes d'aconseguir la primera victòria de la temporada lluny de la Garrotxa. Res més ?lluny de la realitat. La primera part de l'equip de Santi Castillejo no va ser dolenta. Va aconseguir aguantar les primeres envestides dels baixllobregatins fins que es van trobar amb el primer gol de la tarda, obra de Lucas Gafarot al minut 35. Tot i aquesta primera diana local, l'Olot va disputar uns bons minuts però no va aconseguir crear ocasions clares de gol a la porteria de Marcos.

A la segona meitat van rebre el segon gol, obra d'Abraham després d'una gran jugada individual que va deixar els olotins tocats i pràcticament enfonsats. Amb aquest desavantatge al marcador, Santi Castillejo va fer canvis pensant en el vital partit del proper diumenge contra la Pobla de Mafumet i l'Olot va rebre tres gols més sense cap mena d'opció per reaccionar. Estabornits i sense idees, els olotins van tornar a evidenciar que tenen un problema en atac. Als davanters no els arriben pilota en condicions i tot i el treball d'homes com Uri Santos o Marcel, els gols no arriben, sobretot de Diego, que va ser fitxat per ser l'home gol de l'equip.

Els minuts passaven i el Cornellà, que amb la victòria es va alçar fins a la segona posició a la taula, cada vegada estava més còmode sobre el terreny de joc i conscient del què s'hi jugaven no van aixecar el peu de l'accelerador.

L'exolotí Enric Gallego en va anotar dos en qüestió de dos minuts, al 75 i al 77, en totes dues ocasions després de quedar-se sol davant Wilfred. Antonio Pelegrín, ja a un minut per al final del partit, va marcar el cinquè per acabar de confirmar el desastre olotí a Cornellà.

Amb 32 punts, l'equip de la Garrotxa queda a tres de la salvació, que la marca l'Atlètic Llevant i a 1 de la promoció de descens, on està la Pobla. Els tarragonins són el proper rival de l'Olot en un partit a vida o mort.