L'Atlètic de Madrid reprèn la Lliga amb un triomf rotund contra el Betis (5-1), resolt amb golejada, amb més de mig onze titular, sis jugadors, sorgits del seu planter i amb gols de Fernando Torres, Antoine Griezmann (2), Juanfran i Thomas. Una victòria quantitativa en la classificació i qualitativa pel que fa a l'efectivitat, a la contundència, al joc ia les circumstàncies, amb set baixes. Els matalasser van demostrar estar preparats per encarar l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Barça, a partir de dimarts.

El triomf va ser incontestable des del tram final de la primera part, quan va doblegar el Betis amb dos gols en cinc minuts per trencar un duel que es movia en la indefinició.

Una ocasió aïllada del Betis enmig del control de l'Atlètic, que mai es va aturar, va ser inofensiva. Els locals van marcar el 3-0 (m. 64) de Juanfran, a passada de l'argentí Ángel Correa, per sentenciar un triomf indiscutible, maquillat primer per Rubén Castro en una indecisió del porter local Oblak i ampliat després per un nou gol de Griezmann, en una altra assistència de Correa, i per Thomas Partey, un altre jugador del planter que va tancar una golejada imponent.