El Gran Premi Motul de la República Argentina de Moto2 ha acabat aquesta tarda al circuit de Termes de Riu Profund amb el triomf de Johann Zarco (All Motorsport), que precedia en línia de meta a Sam Lowes (Federal Oil Gresini Moto2) i Jonas Folger (Dynavolt Intact GP).

Àlex Rins (Pàgines Grogues HP 40), Dominique Aegerter (CarXpert Interwetten) i Hafizh Syahrin (Petronas Raceline Malaysia) eren els següents classificats, tancant les deu primeres posicions Thomas Luthi (Garatge Plus Interwetten), Axel Pons (AGR Team), Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia) i Mattia Pasini (Italtrans Racing Team).

A la sortida, Folger era el primer líder seguit per Zarco, Lowes, Morbidelli, Nakagami, Rins i Luthi. Folger tirava amb força durant la primera volta amb Zarco i Lowes a la seva roda. El britànic li avançaria poc després per ser el nou líder. Uns metres més enrere, Morbidelli intentava no perdre l'estela del trio de cap. En aquest moment es produïa la caiguda d'Álex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) al revolt 1 i Morbidelli aconseguia finalment contactar amb els primers.

El segon grup estava encapçalat per Rins, que portava a la seva roda a Aegerter i Syahrin. El malaisi marcava la volta ràpida en la setena volta (1'47.892). Per darrere d'ells en aquest moment, a una mica més de dos segons, Luthi, Sandro Cortese (Dynavolt Intact GP) i Pons.

Després de desfer-se de Morbidelli, Zarco passava a l'atac per avançar Folger i rodar segon a set dècimes del líder Lowes. Poc després Folger s'obria en una frenada i perdia cert contacte amb els tres de cap. Morbidelli i Zarco s'embrancaven en la seva pròpia batalla mentre Lowes aprofitava per mantenir el seu avantatge.

El campió en títol arribava a la volta 13 la roda de Lowes, alhora que Morbidelli i Folger també s'aproximaven. Segons després Zarco era el nou líder de carrera i una volta més tard es produïa la caiguda de Cortese.

Després 16 de les 23 voltes, Zarco seguia sent líder, però Lowes havia aconseguit mantenir-se en el seu deixant. Morbidelli i Folger marxaven vuit dècimes darrere. Tots ells doblegaven a Alessandro Tonucci (Taverna Racing Scuderia Moto2) i el següent seria el debutant espanyol Efrén Vázquez (JPMoto Malaysia).

Quan quedaven menys de quatre voltes per al final, el grup de cap seguia rodant al costat però amb poques oportunitats de avançar-se. Zarco tirava amb força i Lowes intentava mantenir la seva roda, però era superat per Morbidelli, que buscava a continuació la roda del líder. Folger romania com a espectador d'excepció en la lluita per la victòria mentre Lowes recuperava la segona plaça amb volta ràpida a només dos del final. Llavors es produïa la caiguda de Morbidelli al revolt 1. Finalment, la victòria seria per Zarco amb un segon d'avantatge sobre Lowes i amb Folger completant el podi.

Entre la resta dels pilots espanyols, Xavi Vierge (Tech 3 Racing) finalitzava 14è, Luis Salom (Stop and Go Racing Team) 15º, Julián Simón (QMMF Racing Team) 19è, Isaac Viñales (Tech 3 Racing) 24º i Vázquez 26º.

La propera ronda del Campionat del Món de Moto2 es disputarà el 10 d'abril de 2016 a el Gran Premi Red Bull de les Américas, traçat del Circuit de les Américas (COTA).