Tot equip es marca a principi de temporada uns objectius. En funció del pressupost i de les circumstàncies que envolten el projecte poden ser més ambiciosos, o més realistes. I aquest últim, és el cas del Bordils que per tercera temporada consecutiva intentarà assegurar-se la permanència a Divisió d'Honor Plata. Els reptes del Bordils no passen ni per guanyar cap títol, ni per pujar a la Lliga Asobal. Conscients de quina és la seva situació, i que ja és tot un premi jugar a la segona divisió de l'handbol estatal, els de Pau Campos toquen de peus a terra.

Després d'un descans més que merescut aprofitant la festivitat de la Setmana Santa, els gironins tornen aquest vespre a la feina -aquesta setmana s'exercitaran cada dia fins divendres- per certificar quan més aviat millor la salvació i garantir-se així una quarta temporada a Plata. En aquest sentit, el tècnic Pau Campos admetia ahir a Diari de Girona que "cal rematar la feina. Ho tenim molt millor que altres equips, però no ens podem adormir. Ara haurem de treballar intensament en tots i cadascun dels entrenaments, igual que vam fer per Nadal. Aquesta aturada també ens permetrà recuperar a tots aquells jugadors que van acabar tocats, i és que no podem oblidar que vam arribar a Setmana Santa massa cansats".

Amb els deures pràcticament acabats, i només pendents d'entregar, el Bordils sap que des d'ara i fins a final de temporada li queden sis partits, dels quals tres al Blanc-i-Verd (Alcobendas, Ciudad Real i Zamora). "Els tres partits a casa seran claus" assegurava ahir Campos.

Tenint en compte que només baixen tres equips i que el coixí amb la zona de descens és de cinc punts, és evident que la cosa fa molt bona pinta. A més, per aquest tram final de temporada, el Bordils recuperarà Marc Combis. El 7 del Bordils torna a casa -aquest matí està previst que aterri a Barcelona- després de marxar amb la seva parella fa tres mesos a l'Àfrica en un projecte de voluntariat.

Pau Campos admet que el retorn de Marc Combis "serà un bon reforç per aquestes sis jornades que ens queden per acabar la temporada". Campos que fa uns dies va conversar amb el jugador des de la distància, assegura que "com que ja va jugar fins abans de Nadal, no hi haurà cap inconvenient per tema fitxa. Només caldrà veure com està físicament". Tanmateix tot indica que el jugador arribarà en un estat físic òptim per jugar. Tot i això, el Bordils té el calendari i el temps a favor. I és que la competició no es reiniciarà fins d'aquí tres setmanes (16 d'abril, 20.00 h), quan els de Pau Campos rebran l'Alcobendas al Blanc-i-Verd.

Precisament, l'equip madrileny té ara mateix 2 punts més (19) que un Bordils (17) que en cas de triomf i a només cinc partits per acabar la temporada, tindrà la salvació virtual per tercera temporada consecutiva a la butxaca.