Victòria justa i necessària per a l'Olot davant l'Olímpic. El conjunt de Santi Castillejo va haver de remuntar el gol inicial dels visitants i ho va fer amb dues dianes amb el cap de Vallho i un altre de Musa. El tècnic de l'Olot va modificar l'alineació dels últims duels donant entrada a uns combatius Marcel i Uri Santos en atac.

La primera part no podia començar de la pitjor manera. L'ambient ja era fred d'inici quan Luismi Loro el va acabar de congelar. L'Olímpic volia fer del contraatac i la pilota parada la seva millor virtud i al minut 7, després d'una centrada des de la banda esquerra, Luismi va aprofitar un rebuig de Wilfred per anotar a plaer el primer gol de la tarda. Els visitants es van trobar pràcticament sense voler per davant al marcador i a l'Olot li va costar tornar a entrar el partit.

Després d'uns minuts d'imprecisions i poques idees, el conjunt de Santi Castillejo es va reactivar mitjançant Vallho. Al minut 25 de partit, el central gironí va rematar amb el cap un servei de falta perfectament executat per Luismi per igualar el duel. Amb aquesta diana, els olotins van carregar-se d'energia i van pressionar el conjunt de Xàtiva. Poc després del gol, Marcel va tenir al cap el segon, però no va rematar entre els tres pals. L'Olímpic va tenir molts problemes per creuar el mig del camp dels garrotxins però al minut 37, podria haver-se tornat a avançar al marcador quan Luismi, amb Wilfred venut, va rematar amb el cap lleugerament desviat. De nou, però, els olotins van colpejar. I un altre cop, va aparèixer Vallho, l'heroi inesperat de la tarda. Ja va marcar un gol en el debut de Castillejo a la banqueta contra el Balears i ahir va fer doblet. Al minut 45, just abans del xiulet de l'àrbitre, va aprofitar un córner molt mal defensat per l'Olímpic per caçar una pilota amb el cap i enviar-la al fons de la xarxa.

A la segona part la seriositat de l'Olot va manar sobre el terreny de joc. Els olotins no es van deixar sorprendre per un Olímpic que li va faltar gasolina en gairebé tots els segons 45 minuts. No hi va haver gaire història i els de Santi Castillejo van anotar el tercer i tranquil·litzador gol al minut 65 de partit. Musa, des de la frontal, va enviar un precís i col·locat xut a l'escaire anotant un gran gol.

A partir d'aquí, el partit va fer baixada per un Olot que controlava l'enfrontament i que va tenir les millors ocasions per tornar a veure porteria però no va estar encertat. Amb aquests tres punts, els olotins en sumen 32 i tanquen la jornada en plaça de promoció de descens a l'espera del resultat de demà de la Pobla. Ara mateix, l'Olot està a 1 punt de la salvació i en podrien ser 2 si els tarragonins guanyen o empaten. Diumenge que ve l'Olot visita Cornellà.