El Perfumerías Avenida s´ha emportat la victòria de Fontajau en el darrer partit de la Lliga regular en un duel que s´ha decidit en el darrer quart gràcies, en gran part, a l´encert de la base visitant Maria Asurmendi contra un Uni que ha jugat sense la seva única directora de joc pur, Noemí Jordana. Al final 80-88 per a l´equip que ara entrena Miguel Ángel Ortega i la sensació en el costa gironí que, en una hipotètica final, la història serà diferent.

L´Uni ha arribat al descans guanyant de tres punts (39-36) després d´un primer temps on, tot i els problemes inicials per adaptar-se a l´estructura d´equip del Perfumerias amb un només una pivot, l´equip de Xavi Fernández ha fet un bàsquet alegre, sense gaires preocupacions defensives, arribant a guanyar per vuit punts de diferencia després d´uns minuts d´inspiració de Kuktiene.

La grapa de Sílvia Domínguez a l´inici del tercer quart ha posat l´Spar Citylift Girona en els primers problemes reals, però Givens ha donat la cara per acabar el tercer quart amb el marcador equilibrat i entrar en uns últims deu minuts on la base visitant Maria Asurmendi ha estat la gran protagonista. Un triple i un 2+1 de la navarresa han posat el Conquero vuit punts sense l´Uni sabés com reaccionar, Ibekewe ha estat molt desconnectada, i només ha falta que la mateixa Asurmendi trobés en bona posició Gemelos perquè la nord-americana sentenciés el partit amb un triple a menys de quatre minuts per acabar (69-80).