Ahir la tercera edició del Torneig de Farners de bàsquet en categoria Cadet de primer any va arribar a la seva segona jornada. Aquesta va estar dedicada íntegrament a les eliminatòries per determinar quins equips disputarien les finals d'avui.

En categoria masculina, en els quarts l'Estudiantes va superar el Cornellà (74-46); el Barça al CAI Saragossa (63-53); el Reial Madrid al CEB Marc Gasol (80-34) i el Manresa va superar a l'UBSA (52-68). En les semifinals el Barça va acoseguir la victòria davant l'Estudiantes (54-42), mentre que el Reial Madrid va aconseguir vèncer l'UBSA (79-41). Aquesta tarda (17.00) es jugarà la gran final, que enfrontarà els dos equips més forts, Barça i Reial Madrid.

Pel que fa a la categoria femenina, al matí es van acabar de jugar els partits que mancaven per finalitzar la fase de grups, i es van classificar per a semifinals en el grup 1 el Sant Adrià i l'UE Mataró, mentre que en el grup 2 els classifcats eren l'Stadium Casablanca i la Salle de Tenerife. El Mataró va superar l'Stadium a la primera semifinal (38-49), mentre que a la segona el Sant Adrià no va donar opció a la Salle Tenerife (54-24). La final entre Mataró i Sant Adrià es jugarà a les 15.00. Durant el matí, a més, es jugaran partits per acabar de definir les posicions finals de la resta d'equips participants.