Barça i Reial Madrid reeditaran a Peralada la final del darrer torneig Vila de Peralada. En aquesta dotzena edició els blaugrana podran prendre's la revenja dels blancs, que en el passat torneig van endur-se el títol i van privar els de la Ciutat Comtal de revalidar l'aconseguit el 2014.

Ahir al matí va finalitzar la fase de grups, amb la disputa de la tercera jornada. Així Vila-real i Sant Gabriel empataven a 1, igual que Reial Madrid i Peralada. De la seva banda el Barça golejava l'Escala (7-0) i l'Athletic Club i l'Inter de Mèxic empataven sense gols.

La tarda va ser per a les eliminatòries. Els tercers equips s'enfrontaven als quarts de cada grup, així el Vila-real va superar el Peralada (2-0) i l'Athletic Club va fer el mateix amb l'Escala (3-1). Vila-real i Athletic club lluitaran pel cinquè i sisè lloc, mentre que els dos equips altempordanesos intentaran evitar l'últim.

En les semifinals en Barça es va desfer de l'Inter de Mèxic per un contundent 7-0, mentre que en l'altra, el Reial Madrid va superar el Sant Gabriel (6-0). Inter de Mèxic i Sant Gabriel jugaran pel tercer lloc. La jornada començarà a les 9 i la final serà a un quart d'una.