26 de març de 2016
26.03.2016

Avui es disputen les finals del Costa Brava Girona Bàsquet 2016

Barça i Pineda jugaran aquest migdia (12.30) la final cadet a la pista central del pavelló de Fontajau

26.03.2016 | 06:30
Una imatge d´un dels partits d´ahir al pavelló de Fontajau.

El Torneig Internacional Costa Brava Girona 2016 entrarà aquest matí en la seva jornada final amb més de 150 partits disputats entre dijous i divendres repartits en les 6 categories diferents de què està compost. Aquest esdeveniment està essent un èxit de participació i d'assistència, ja que hi ha hagut partits en què s'han arribat a reunir més de 200 espectadors, especialment a Fontajau.
En la categoria cadet masculí, el F.C. Barcelona i el Pineda disputaran la final (12.30, pista central de Fontajau) després que hagin aconseguit superar el Manynet Molins i l'Ulm alemany respectivament en unes semifinals després d'una lligueta.
En la categoria infantil masculí, els finalistes seran l'Arvydas Sabonis contra el Fundación 5+11 (base del Baskonia), després que a les semifinals superessin CBA Amsterdam i Reial Madrid i es jugarà a Sant Gregori.
En mini masculí, els campions de cada grup van ser el CEB Girona i l'Iberostar Canàries, amb quatre partits guanyats i es veuran les cares avui al pavelló de Salt (13.00).
En categoria femenina, pel que fa al cadet, també hi havia dos grups. L'UniGEiEG i el Sant Lluís de Menorca s'enfrontaran avui a la final a la 1.
En infantil només hi havia un grup i l'UniGEiEG va líder invicte amb 4 triomfs, mentre que Boscos i Fornells empaten en segon lloc.
Finalment, en categoria mini, amb un sol grup també, el Sant Lluís de Menorca s'esta mostrant superior als seus rivals i va líder invicte, només perseguit pel GEiEG. El partit d'avui determinarà el campió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook