L'Olot se la juga aquest diumenge al Municipal contra l'Olímpic de Xàtiva (17.00). Els valencians són un rival directe en la lluita per la permanència, tant que, amb tres punts més que l'equip garrotxí, són l'equip que marca la posició de promoció de descens (l'Olot si ara acabés la lliga baixaria directe). Per garantir que l'estadi presentarà una magnífica entrada per donar suport als homes de Santi Castillejo, ahir la directiva que presideix Joan Agustí va anunciar que tots els socis (al voltant de 1.300) podran entrar al camp, de franc, amb un acompanyant, que s'haurà d'instal·lar a la zona de general.

Aquesta temporada la mitjana d'assistència als partits de l'Olot a casa sol situar-se en els 1.500 espectadors, tot i que els últims partits s'havia reduït sensiblement. Amb la promoció que ha llançat el club es pretén que hi hagi més de 2.000 persones donant suport als garrotxins que, si guanyen, es col·locaran en zona de promoció de descens i, en funció del que faci el Pobla de Mafumet, poden retallar distàncies amb la permanència directa.

El nou Olot de Santi Castillejo prepara a consciència el partit. És tot just la primera de les finals que ha de disputar el conjunt garrotxí al Municipal per on han de desfilar d'aquí a final de temporada rivals directes com Llevant B, Pobla de Mafumet, Llosetí i l'Hospitalet. En aquest sentit, després d'estrenar-se amb dos empats contra Atlètic?Balears i València Mestalla i de perdre la setmana passada al camp de l'Eldenc, Santi Castillejo buscarà la seva primera victòria com a tècnic olotí.

L'Olímpic de Xàtiva no podrà disposar pel partit d'aquest cap de setmana ni amb Pepín ni amb Julio Rodríguez, lesionats, ni tampoc amb el sancionat Rifaterra