Quan queden dos mesos per acabar les lligues, els equips de futbol regional se segueixen reforçant. Per una part, davant les baixes de Ian Soto i Jaime Muñoz (Sant Miquel), el Marca de l´Ham no s´ha quedat aturat i diumenge davant el Monells va fer debutar un lateral amb recorregut.

Es tracta de Gerard Nolla, conegut com a Wichy, que ha despenjat les botes després del seu pas per la Jonquera i Cabanes. En la seva estrena, els de Txema Ortega, colíders de Tercera Catalana, van superar el rival amb un gol en el tram final de Toni Ruedas, després d´una assistència de Patrick. Wichy s'ha retrobat amb excompanys amb qui havia compartit vestidor a la Jonquera com André Mabil, Migue Tijera o Jesús Jiménez, i a la plantilla del Cabanes com Carles Orós, Kike González o Hadji Jawara.

A Quarta Catalana, el Col·lectivitat Boliviana s´ha reforçat a principis d´aquest mes amb Diarrá, migcampista amb passat en el Borrassà i a l´Empuriabrava. Els figuerencs, situats a 16 punts de l´ascens, també s´ha interessat per l´exblaugrana Eto´o. D´altra banda, el Navata va fer debutar diumenge passat a casa davant el Siurana (2-3) el porter colombià Andrés Felipe Villamizar.