El jove jugador de bàsquet de Roses Joan Reda s'ha penjat la medalla de plata, aquest dimecres al matí, en el Campionat d'Espanya de categoria mini amb la selecció catalana després de perdre (78-50) amb Madrid a la final.

L'Estatal de seleccions s'ha disputat des de dissabte passat fins aquest dimecres en el poliesportiu Bahía Sur de Sant Fernando (Cadis) i Catalunya partia com una de les màximes favorites per emportar-se el títol. El combinat català ha quedat sotscampió després de cedir amb Madrid en un partit on havia començat dominat en el marcador. Abans, els de Josep Maria Planas s'havien desfet de Canàries (75-89) a les semifinals, i de Galícia (19-69), Andalusia (79-72), Illes Balears (12-62) i Euskadi (85-62) a la fase de grups.

Reda, jugador de l'infantil del Club Bàsquet Roses, era l'únic membre gironí de la selecció catalana mini i ha jugat a un alt nivell tot i patir, recentment, una fissura al radi.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.