El Barça, amb set títols, i el Reial Madrid, amb tres, tornaran a ser les atraccions de la 12a edició del Torneig Vila de Peralada aleví, que es disputarà des d’aquest divendres dia 25 fins al diumenge 27 -vegeu horaris a l'arxiu adjunt. Tot i el favoritisme de blaugranes i blancs, hi ha dos equips més, els clubs dels quals són de Primera que intentaran fer-los pessigolles: el Vila-real, finalista del torneig en dues ocasions, i l’Athletic de Bilbao, que va ser segon ara fa deu anys. A més, l’Inter de Mèxic tornarà a aportar el toc sud-americà i el Sant Gabriel barceloní tampoc fallarà a una cita on hi han pres part Gerard Deulofeu o Adama Traoré.

Cop de mà de Raül Agné al Peralada

La representació altempordanesa del torneig l’aportaran l’Escala -agafa el relleu del Llançà, l’invitat de casa de l’any passat- i l’amfitrió, que serà entrenat per un tècnic de prestigi, Raül Agné. El de Mequinensa havia iniciat la temporada al Tenerife, de Segona A, i sempre ha mantingut una estreta relació amb el Peralada, on havia exercit d’entrenador a Tercera Divisió. A més, des de fa uns mesos dóna un cop de mà un dia a la setmana al primer equip peraladenc, dirigit pel seu amic i excompany a la banqueta del Girona i del Recreativo Arnau Sala.

Agné -president del Comitè de Competició del primer Vila de Peralada- dirigirà l’equip al costat d’Arnau Liesa, preparador de l’equip B.